Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України (далі – ОРІДУ) було проведено ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР за участі регіональних та обласних ЦППК, закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку магістрів у галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та також у заході взяли участь завідувачі кафедр та викладачі ОРІДУ.
   Семінар урочисто відкрив і привітав всіх присутніх Костянтин ВАЩЕНКО – Голова Національного агентства України з питань державної служби. З промовою виступив Мортен ЕНБЕРГ – голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи в Україні.
   Основну мету і завдання семінару розкрив у своїй ключовій презентації Вольфганг ШИРОКІ – директор Берлінської академії публічного адміністрування.
   Активну участь у семінарі взяли Василь КУЙБІДА – президент Національної академії державного управління при Президентові України, Марина БІЛИНСЬКА – віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України та директор Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Микола ІЖА. Модератором Всеукраїнського семінару був Володимир КУПРІЙ, перший заступник Голови Національного агентства України з питань державної служби. Було обговорено низку актуальних питань, а саме: сучасні тенденції у сфері підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування та аналіз потреб у професійному навчанні та національна тренінгова стратегія: міжнародний досвід, виклики та рекомендації для України. Також взяли участь: Дарина МАРЧАК – молодший експерт проекту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні», Аліна ХАЛЕЦЬКА – заступник директора зі стратегічного планування та інституційного розвитку Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, Тетяна ПАШИНІНА – директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради, Микола БАЮК – директор Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, Володимир БОЙКО – директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
   З метою практичного спрямування в рамках семінару учасники мали змогу обговорювати проблемні питання, а саме: «Подальші кроки впровадження реформи системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування» та «Аналіз потреб у професійному навчанні посадових осіб місцевого самоврядування. Опитування представників суб’єктів надання освітніх послуг в сфері професійного навчання.
   Після завершення семінару учасники висловили вдячність організаторам та викладачам семінару за змістовність і практичну спрямованість заходу.
   Відповідно до програми, 21 вересня захід продовжиться у конференц-залі готельного комплексу «Одеса».

All - Ukrainian Seminar

Фотогалерея додається.