Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Провідний фахівець відділу комунікацій Наталія Нефьодова та аспірантка кафедри економічної та фінансової політики Наталія Розмаріцина були відібрані на конкурсній основі на другий форум випускників проекту EU Study Days Alumni, що проходив в період з 14 по15 вересня у м. Київ.
   Проект, що реалізовується представництвом Європейського Союзу в Україні надав можливість учасникам послухати лекції відомих дипломатів та навіть задати актуальні питання Голові представництва ЄС в Україні – пану Мінгареллі. Також учасники форуму дізналися про нові можливості завдяки випускникам програми Erasmus+, ознайомилися з діяльністю випускників College of Europe та були проінформовані щодо можливостей фандрайзингу.
   Насичена програма дозволила не лише слухати, а й говорити про майбутнє Асоціації випускників Єврошколи та майбутнє України загалом. За ці два дні представниці інституту надихнулись роботою своїх колег, що є представниками Young European Ambassadors та презентували власний проект. Учасниці форуму також зазначили, що готові працювати над створенням активного осередку молодих людей в Одесі, адже саме нова генерація, активна молодь – здатна гнучко реагувати на реформи в країні та створювати успішне майбутнє разом.

Фотогалерея додається.