Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   18 червня 2018 року на базі Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України проведено ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який було започатковано в Україні з 2008 року.
   Традиційно переможці попереднього етапу, який було проведено на базі районних державних адміністрацій та Одеської обласної державної адміністрації за двома напрямками «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст», зібралися в інституті, аби визначити переможців.
   З конкурсантами працювали досвідчені та авторитетні експерти. До експертної комісії увійшли керівники структурних підрозділів Одеської обласної державної адміністрації, представники керівництва районних державних адміністрацій Одеської області та ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Очолили експертну комісію начальник Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби України Мельник Володимир Іванович та керівник апарату Одеської облдержадміністрації Ткачук Ігор Миколайович.
   В рамках конкурс учасники складали іспит у формі тестування та виступали з доповідями і презентували напрацювання з актуальних питань державотворення.
   У проведенні обласних турів конкурсу «Кращий державний службовець» традиційно активну участь беруть представники профспілок. Так у конкурсі цього року у складі експертної комісії працювала голова Одеської обласної організації профспілки працівників державних установ України Урбан Лариса Миколаївна. Щороку переможці ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» відзначаються грошовими преміями від профспілкової організації Одеської області. Ось і поточному 2018 році після проведення експертизи всіх робіт переможців конкурсу буде нагороджено грошовими преміями.
   По завершенні ІІ туру конкурсу «Кращий державний службовець» всі учасники отримали відповідні сертифікати.
   Начальник Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби України Мельник Володимир Іванович подякував працівникам відділу підвищення кваліфікації кадрів інституту, які кожного року виступають співорганізаторами обласного відбіркового туру конкурсу «Кращий державний службовець».
   Представництво Національного агентства України з питань державної служби разом з Одеським регіональним інститутом державного управління постійно виконують значну роботу щодо професіоналізації та підвищення рівня професійної компетентності державних службовців південного регіону України.
   2018 рік є ювілейним, у цьому році виповнюється 100 років державної служби. А тому ще більш значимо підкреслити роль Нацдержслужби України у становленні державності та реалізації стандартів демократичного врядування в Україні.

Фотогалерея додається.