Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   До відзначення 100-річчя державної служби України, Днів науки та Європи 31 травня 2018 року на базі Херсонського центру підвищення кваліфікації публічних службовців (далі - ХЦПКПС) відбулася науково-практична конференцію на тему «Політика та управління розвитком регіону у вимірі децентралізації влади в Україні». Конференція була спільно організована та проведена ХЦПКПС та кафедрою гуманітарних та соціально-політичних наук ОРІДУ НАДУ у відео-режимі за участю державних службовців Херсонської облдержадміністрації, викладачів кафедр закладів вищої освіти м. Херсон, в яких здійснюється підготовка докторів наук та докторів філософії, бакалаврів та магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
   Голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв привітав відкриття конференції, яке оголосив заступник керівника апарату Горішний О. Також учасників конференції привітала Янас О. - заступник міжрегіонального управління Нацдержслужби в Миколаївській, Одеській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополі.
   Від імені директора ОРІДУ, професора Іжі М.М., учасників конференції привітав завідувач кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук Попов С.
   Метою заходу було обговорення сучасних проблем регіонального розвитку та реалізації державної політики щодо децентралізації влади в Україні, а також вироблення науково обґрунтованих рекомендацій із вирішення актуальних проблем реалізації реформ в контексті сучасних євроінтеграційних процесів.
   З конструктивними доповідями на конференції виступили завідувачі кафедр Лопушинський І., Попов С., Потравка Г., Райко Г. та Шарко Г., а також директор ХЦПКПС Білорусов С., професор Драгомирецька Н. та доцент Воронов О. Також з повідомленнями виступили аспіранти кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук ОРІДУ НАДУ та студентка 1-го курсу бакалаврата за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» Херсонського національного технічного університету.

Фотогалерея додається.