Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   25 травня 2018 року заступник начальника і провідний фахівець відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та Андрій Маєв, а також завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів Наталія Привалова відвідали урочистий прийом, присвячений сторіччю від дня заснування Першої Демократичної Республіки Грузія.
   Гостями заходу, що пройшов у концерт-холі «Сади Перемоги», стали голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, мер міста Херсон Володимир Миколаєнко, заступник Одеського міського голови Павло Вугельман, духовенство, політичні діячі, іноземні дипломати, керівники вищих навчальних закладів, бізнесмени, митці, журналісти та грузинська діаспора Одеси.
   З урочистою промовою до присутніх звернувся консул Грузії в Одесі Торніке Берекашвілі. Дипломат підкреслив, що, хоча Перша Демократична Республіка проіснувала нетривалий час, вона відіграла важливу роль для наступних поколінь в їхньому прагненні до незалежності, яку через багато років знову виборов грузинський народ. Пан Берекашвілі, а також офіційні особи, які представляли консульський округ – Одеську, Миколаївську, Херсонську області, наголошували на тому, що у Грузії та України багато спільного і в минулому, і в сьогоденні, та висловлювали сподівання на подальше зміцнення двосторонніх відносин та дружби між грузинським та українським народами.
   Представники інституту особисто привітали Консула Грузії в Одесі з нагоди Національного свята від імені директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України та запевнили у готовності й надалі продовжувати співпрацю.
   Завершився захід святковим салютом.

Фотогалерея додається.