Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В рамках стажування викладачів кафедри менеджменту організацій ОРІДУ НАДУ, старший викладач кафедри Привалова Н. В. провела відкрите заняття за темою «Адміністрування управлінських рішень» з дисципліни «Адміністративний менеджмент» на базі Одеського національного політехнічного університету. На занятті були присутні як студенти Інституту бізнесу, економіки та інформаційних технологій ОНПУ, так і студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
   Заняття пройшло динамічно, з використанням інтерактивних форм роботи, що зацікавило всіх присутніх. Під час заняття студенти мали можливість висловлювати свої думки щодо прийняття управлінських рішень, та отримували відповіді на чисельні запитання практичного спрямування.
   Своїми думками з цього приводу поділилися завідуюча кафедрою менеджменту організацій ОРІДУ НАДУ Красностанова Н. Е., декан інституту бізнесу, економіки та інформаційних технологій ОНПУ Філиппова С. В., а також студенти обох закладів вищої освіти.

Відео



Фотогалерея додається.