Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   7 – 11 травня 2018 року слухачі факультету публічного управління та адміністрування разом з першим заступником директора інституту Миколою Поповим та деканом факультету Ігорем Куспляком взяли участь у семінарі «Державне управління в Польщі: завдання та обов’язки», який відбувся у Національній школі публічного адміністрування ім. Леха Качинського (KSAP, м. Варшава).
   Протягом тижня представники інституту вивчали систему публічного управління і цивільної служби у Польщі та ознайомились з роллю KSAP у цій системі, дослідили організаційно-правові засади місцевого самоврядування в країні, взяли участь у тренінгах з соціальних та психологічних умов корупції, ролі лідера в управлінні, а також ознайомилися з передовими практиками спілкування між державними установами та громадянами. 
   Крім того, представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України відвідали ґміну Ґродзіськ-Мазовецький, де мали змогу поспілкуватися з войтом (міським головою) та побачити, яким чином розвивається інфраструктура поселень. Особливу увагу під час цієї зустрічі приділили питанням просторового планування територій, системи соціальної допомоги, фінансової спроможності громади, взаємодії влади та бізнесу тощо. 
   Зазначений захід було здійснено за підтримки та фінансування програми Study Tours to Poland, яку впроваджує Фонд лідерів змін. 

Фотогалерея додається.