Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   10 травня 2018 року відбувся перший міжрегіональний батл з гри «Що? Де? Коли?» в режимі відеоконференції між командами Одеського та Дніпропетровського регіональних інститутів НАДУ при Президентові України. В заході взяли участь 6 команд з Одеси та Дніпра у складі студентів бакалавріату зі спеціальності «Менеджмент», слухачів магістратури зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а також викладачів обох інститутів.
   На початку заходу учасників привітали декани: Євстюніна Ю.В. – декан факультету менеджменту та бізнес-технологій ОРІДУ та Огданський К.М. – декан факультету менеджмент ДРІДУ. У ході гри команди надали відповіді на десять цікавих запитань та мали можливість весело поспілкуватись. Організатори відзначили кращі результати та привітали команди-переможців.
   Захід, підготовлений колегами з Дніпра та організований студентський самоврядуванням, надзвичайно сподобався викладачам та студентам. Такий формат закладає нові традиції співпраці між регіональними інститутами НАДУ при Президентові України.

Фотогалерея додається.