Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Вже вкотре інститут збирає друзів для того, щоб відчинити двері для енергійних, амбіційних, творчих особистостей, і цей рік не став виключенням. 24 березня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей.
   У заході взяли участь майже 100 школярів, які навчаються в 10-11 класах загальноосвітніх шкіл міста Одеси та Одеської області і більше 100 керівників та службовців органів публічної влади Півдня України.
   На заході були присутні директор та керівництво інституту, завідувачі кафедр та начальники структурних підрозділів інституту.
   Офіційна частина розпочалася з виступу директора інституту, доктора політичних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Миколи Михайловича Іжі, який розповів про діяльність і здобутки інституту, запросив вступати до інституту для здобуття якісної управлінської освіти, побажав усім присутнім успіхів та наснаги.
   Перший заступник директора Микола Петрович Попов ознайомив присутніх про умови вступу до магістратур за спеціальностями «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування».
   Декан факультету менеджменту та бізнес-технологій Юлія Віталіївна Євстюніна розповіла про умови вступу на бакалаврські підготовки «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування».
   Декан факультету публічного управління та адміністрування Ігор Сергійович Куспляк розповів про спеціалізації спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Саме на цьому факультеті навчаються керівники та службовці органів влади Вінницької, Миколаївської Херсонської та Одеської областей, а також інших регіонів України.
   Про студентське дозвілля, студентські проекти, допомогу школі-інтернату, екологічні акції, цікаві зустрічі з відомими письменниками, режисерами і художниками, різноманітний відпочинок та про те «як буди справжнім студентом?» розповіла випускниця факультету менеджменту Наталія Нефьодова.
   Під час Дня відритих дверей випускники загальноосвітніх шкіл мали можливість ознайомитись з безкоштовними освітніми програмами, такими як: школа майбутнього менеджера, інтерактивний проект «Крок до успіху», тренінговий центр «Управління проектами», мовний клуб та студія публічної майстерності. Вступникам на спеціальність «Публічне управління та адміністрування» була надана можливість пройти пробний екзамен ? комп'ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань. Кафедри інституту представили свої спеціалізації.
   Всі бажаючі були ознайомлені з матеріально-технічною базою інституту, зокрема зі спеціалізованими аудиторіями, оснащеними мультимедійною технікою для інтерактивного навчання.
   Також в цей день для майбутніх абітурієнтів слухачами та студентами інституту була проведена цікава екскурсія інститутом.
   В консультаційному центрі бажаючі отримали консультації щодо вступу до інституту та поспілкувалися з членами приймальної комісії.
   Також присутні мали можливість поспілкуватися із завідувачами кафедр та провідними викладачами інституту. Гостям були надані відповіді на запитання.

Фотогалерея додається.