Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   01 березня 2018 року в актовій залі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулись урочисті збори з нагоди випуску магістрів факультету менеджменту та бізнес-технологій.
   На урочистих зборах були присутні керівництво, науково-педагогічні працівники, співробітники і студенти інституту. До інституту також завітали почесні гості, серед яких – голови державних екзаменаційних комісій цього року та випускники інституту минулих років: д.е.н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри економіки підприємств Одеського національного політехнічного університету Бельтюков Є.А.; д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту Одеського державного аграрного університету Запша Г.М.; заступник директора з оперативного управління ДП «Укрхімтрансаміак» Оганов А.В.; директор будівельно-інвестиційної компанії «ПРОМДОР-БУД» Коваль І.С.
   Захід розпочався з виконання Державного Гімну України.
   Першим випускників 2018 року сердечно привітав директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Микола Михайлович Іжа, який вручив 25 найкращим студентам дипломи з відзнакою. Голови державних екзаменаційних комісій виступили з вітальним словом та вручили дипломи випускникам факультету менеджменту та бізнес-технологій.
   Також випускників, гостей заходу та колектив інституту привітали декан факультету Ю.В. Євстюніна, завідувач кафедри менеджменту організацій
   Н.Е. Красностанова та професор кафедри проектного менеджменту М.Г. Левін.
   З нагоди випуску магістрів за активну участь у громадському житті інституту, ініціативність та успіхи в навчанні Почесною грамотою інституту та Подякою директора відзначено 20 випускників цього року. В рамках урочистостей гостям запропонували цікаву концертну програму за участі хореографічних і вокальних колективів м. Одеси, а також студентів факультету. В ході заходу щирі слова подяки прозвучали від випускників факультету.
   Цього року на факультеті менеджменту та бізнес-технологій дипломи магістрів отримали 143 випускники. В останній раз в історії інституту вручені дипломи магістрів за спеціальностями «Управління проектами» (33 особи), «Менеджмент організацій і адміністрування» (18 осіб). Також дипломи магістра (92 особи) отримали перші випускники за спеціальністю «Менеджмент», які навчались за новими спеціалізаціями: «Бізнес-адміністрування»; «Бізнес-аналітика та управління бізнес-проектами»; «Економічна безпека»; «Стратегічні комунікації»; «Управління проектами в туризмі».
   Щиро вітаємо випускників, бажаємо успіхів, здійснення усіх планів та сподівань, креативних ідей у професійній діяльності!

Фотогалерея додається.