Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   23 лютого 2018 року головний спеціаліст відділу комунікацій Андрій Маєв та аспіранти ОРІДУ НАДУ при Президентові України Оксана Єльчієва, Іван Комаровський, Ольга Псарева та Олег Рогульський відвідали Академію публічного управління Республіки Молдова з метою участі у міжнародній конференції «Внесок молодих дослідників у розвиток публічного управління». Зазначена конференція, яка щорічно проводиться кафедрою наук управління Академії, об’єднала молодих вчених з різних вишів Молдови та зарубіжних країн.
   Представники інституту виступили з доповідями на пленарному та секційних засіданнях конференції, а також взяли участь в обговореннях з актуальних питань децентралізації, реформування територіальної організації влади, міжнародних відносин та підготовки державних службовців.
   Після завершення конференції перший проректор Академії публічного управління Андрій Гроза та завідувач кафедри наук управління – керівник оргкомітету Анжела Зеленські висловили подяку усім доповідачам та урочисто вручили сертифікати іноземним гостям. Організатори відзначили цікаві та актуальні доповіді українських учасників та висловили сподівання на продовження двосторонніх академічних контактів. Зі свого боку, представники інституту щиро подякували за теплий прийом та організацію усіх заходів на високому рівні. Своїми враженнями від участі у конференції вони поділилися з засобами масової інформації Республіки Молдова.
   По завершенні конференції Андрій Маєв обговорив питання розвитку співпраці з начальником відділу міжнародних зв’язків Академії Діну Маноле та директором бібліотеки Родікою Собієскі-Камерзан. Директор департаменту вищої магістерської підготовки закладу-партнеру Іон Дульські провів для представників інституту екскурсію навчальним корпусом, під час якої вони мали можливість відвідати музейну експозицію, актову залу, залу засідань Вченої ради, кафедру юридичних наук, структурні підрозділи та навчальні аудиторії.
   Також під час перебування у Кишиневі представники інституту ознайомились із визначними місцями столиці Молдови, відвідали Національний історичний музей та виносховище підприємства «Мілештій Мічь».

Фотогалерея додається.