Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   30 січня 2018 року у приміщенні Одеської обласної ради пройшла інформаційна сесія Спільної операційної програми «Румунія-Україна 2014-2020». На захід було запрошено представників органів публічної влади, вищих навчальних закладів та неурядових організацій. Від ОРІДУ НАДУ при Президентові України інформаційну сесію відвідали професор кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук Світлана Овчаренко, доцент кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Віктор Комаровський та головний спеціаліст відділу комунікацій Андрій Маєв.
   На початку заходу з вітальними промовами до аудиторії звернулися голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, заступник голови Одеської ОДА Світлана Шаталова, Генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча та начальник управління інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Одеської ОДА Діана Добрій. Високопосадовці підкреслили, що Спільна операційна програма «Румунія-Україна 2014-2020» є дієвим інструментом транскордонної співпраці, який сприяє економічному розвитку територій, покращенню рівня життя населення, а також зміцненню дружніх зв’язків між країнами.
   Під час семінару перед аудиторією виступили представники Регіонального офісу з транскордонної співпраці у м. Сучава (Румунія), які надали інформацію щодо цілей та завдань програми, вимог до конкурсів проектних пропозицій, а також основних принципів процесу оцінки.
   Наприкінці інформаційної сесії представники програми відповіли на численні запитання аудиторії, щодо механізму пошуку партнерів у Румунії, особливостей внесення співфінансування партнерами проекту та інших аспектів підготовки й подання проектних пропозицій.
   З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті програми http://www.ro-ua.ro-ua-md.net/uk/

Фотогалерея додається.