Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   5 грудня 2017 року на базі Одеської міської ради за участю представників ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено тематичну зустріч «Проектний менеджмент як технологія управління змінами». До участі у тематичній зустрічі були запрошені керівники та працівники Одеської міської ради.
   Модераторами тематичної зустрічі були секретар Одеської міської ради Потапський Олексій Юрійович та начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів Липовська Світлана Олексіївна.
   З основною доповіддю в рамках зустрічі виступила завідуючий кафедрою проектного менеджменту ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор Безверхнюк Тетяна Миколаївна.
   Про освітні послуги, що надаються в інституті за різними програмами розповіли декан факультету менеджменту та бізнес-технологій, кандидат педагогічних наук Євстюніна Юлія Віталіївна і декан факультету публічного управління та адміністрування, кандидат політичних наук, доцент Куспляк Ігор Сергійович.
   В рамках заходу модератори та доповідачі привітали присутніх з Днем місцевого самоврядування.
   Відповідно до розпорядження Одеського міського голови у зв’язку з відзначенням Дня місцевого самоврядування, за сумлінну працю, професіоналізм і відданість у роботі з питань професіоналізації та підвищення рівня професійної компетентності посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Одеської міської ради працівників інституту Привалову Наталію Володимирівну завідувача сектору організації семінарів за державним замовленням та Шматоваленко Людмилу Сергіївну завідувача сектору організації семінарів за договорами нагороджено почесними відзнаками Одеського міського голови «Подяка». Нагороди вручив секретар Одеської міської ради Потапський Олексій Юрійович. Також Олексій Юрійович подякував керівництву інституту за плідну співпрацю з питань проведення на високому професійному рівні комунікативних заходів для працівників Одеської міської ради.
Фотогалерея додається.