Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   У конференції взяли участь перший заступник директора інституту Микола Петрович Попов, декан факультету публічного управління та адміністрування Куспляк Ігор Сергійович, завідувачі кафедр, тьютори, наукові керівники магістерських досліджень та слухачі.
   У вітальному зверненні М.П. Попов наголосив, що стажування слухачів є невід’ємною складовою частиною програми підготовки магістрів за денною формою навчання та проводиться з метою набуття досвіду виконання завдань, обов’язків та практичної роботи у структурних підрозділах органів, установ на посадах державної служби або служби в органах місцевого самоврядування; підвищення професійної компетентності і ділових якостей; проведення досліджень за тематикою магістерських робіт; підготовки аналітичних і узагальнюючих матеріалів з питань державного управління, місцевого самоврядування для їх застосування у практичній діяльності.
   Про особливості проведення стажування слухачів денної форми навчання у 2017 році докладно розповілв декан факультету І.С. Куспляк. У виступі було наголошено, що проведена деканатом та кафедрами факультету організаційна робота дозволила досягти мети стажування. На основі аналізу даних щодо стажування слухачів поточного року та за попередні роки визначив певні тенденції та надав пропозиції щодо успішного початку організації стажування у 2018 році.
   Своїми враженнями та досвідом, набутим під час проходження стажування, з учасниками конференції поділилися слухачі Мельник Руслана, Дорошенко Наталія, Іванченко Олеся, Шепітко Тетяна, Ладунська-Амонс Ольга, Зіньковська Іванна, Кітаєва Тетяна та Негуляєва Ірина.
   Науковій складовій підготовки висококваліфікованих фахівців для публічних органів влади присвятила всій виступ доцент кафедри європейської інтеграції Кадук Наталя Іванівна.
   Науково-практична конференція є підсумком річної роботи слухачів другого курсу. Одночасно вона надає старт організаційному етапу підготовки першокурсників до майбутнього стажування.
Фотогалерея додається.