Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Серед запрошених на цей захід почесних гостей були: голова Одеської обласної державної адміністрації М. В. Степанов, голова Одеської обласної ради А. І. Урбанський, заступник Одеського міського голови П. В. Вугельман, Представник МЗС України в Одесі К. І. Ржепішевський, керівники вищих навчальних закладів, співробітники дипломатичних місій, міжнародних організацій і засобів масової інформації.
   Відкрила урочистий прийом Генеральний консул КНР в Одесі Чжао Сянжун, яка відзначила той факт, що за роки свого існування Китайська Народна Республіка пройшла шлях від відсталої країни до другої економіки світу, а також наголосила на важливості розвитку співробітництва з Україною у різних сферах.
   У вітальних промовах представників органів публічної влади пролунали слова поздоровлення з річницею заснування КНР та було висловлено сподівання на подальший розвиток українсько-китайської співпраці та зміцнення дружніх стосунків між народами обох країн.
   М. П. Попов привітав пані Чжао Сянжун з національним святом від імені директора інституту М. М. Іжі та висловив сподівання на продовження партнерських відносин між інститутом та Генеральним консульством КНР в Одесі.
Фотогалерея додається.