Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   22 вересня 2017 року представницька делегація Світового банку відвідала ОРІДУ НАДУ при Президентові України з робочим візитом. До складу делегації входили: директор у справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен, провідний економіст Фарук Хан, керівник програм сектору людського розвитку Фон Зао, економіст Анастасія Головач, керівник служби зовнішніх зв’язків Дмитро Деркач, співробітники Валентина Голокоз та Роман Кульчинський.
   Під час зустрічі з першим заступником директора інституту М. П. Поповим керівник делегації Сату Кахконен щиро подякувала за організацію візиту та, особливо, за можливість виступити перед слухачами закладу і представити новітні дослідження, підготовлені фахівцями Світового банку. Зі свого боку М. П. Попов розповів про історію двосторонньої співпраці та висловив сподівання на її подальший розвиток.
   Також під час візиту представники Світового банку Фарук Хан та Анастасія Головач виступили з презентацією на тему: «Огляд державних фінансів у розрізі структурних реформ та поточних фіскальних викликів» перед слухачами факультету публічного управління та адміністрування. Під час свого виступу вони торкнулися широкого кола питань щодо реалізації реформ у сфері пенсійного забезпечення, охорони здоров’я та освіти, боротьби з корупцією, оздоровлення банківського сектору, перспектив економічного розвитку України. Виступ експертів викликав інтерес у аудиторії та спровокував жваву дискусію.
Фотогалерея додається.