Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   11 вересня 2017 року в Одеському національному економічному університеті (ОНЕУ) відбулося урочисте відкриття навчального курсу «Економіка Європейського Союзу, відносини ЄС та України», що реалізується у межах європейської освітньої програми Жана Моне. У заході взяли участь представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України: завідувач сектору міжнародних зв’язків А. Маєв, стажер Еліас Шемпф, слухачі факультету публічного управління та адміністрування А. Артеменко-Діденко, А. Прищак, М. Фронтовська а також студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій А. Устянська та Г. Налбандян.
   Відкрив захід ректор ОНЕУ професор М. Зверяков, який відзначив успішну реалізацію європейської програми, що триває з 2015 року, та наголосив на важливості ознайомлення з сучасним європейським досвідом в процесі підготовки фахівців. У свою чергу академічний координатор курсу, професор Альваро Фернандес (Португалія) висловив щиру подяку усім вищим навчальним закладам, що долучилися до програми, та сподівання на успішну та плідну співпрацю. Також з вітальними промовами до аудиторії звернулися представники ВНЗ – партнерів: Одеського національного політехнічного університету, Одеського національного університету імені І. І. Мечникова та ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
   А. Маєв привітав учасників заходу від імені адміністрації інституту та подякував організаторам за запрошення приєднатися до європейської освітньої програми. Особливо було підкреслено, що практичні знання у сфері європейської інтеграції є важливими компонентом підготовки управлінців та менеджерів. По завершенні урочистого відкриття слухачка факультету публічного управління та адміністрування А. Артеменко-Діденко дала інтерв’ю одеським ЗМІ, у якому поділилася своїми очікуваннями щодо участі у програмі.
   Слухачі та студенти ОРІДУ НАДУ при Президентові України вже вдруге братимуть участь у зазначеному навчальному курсі, який передбачає лекції з питань європейської інтеграції, економіки Європейського Союзу, відносин ЄС з Україною. Усе навчання проводитиметься виключно англійською мовою.

Фотогалерея додається.