Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Захід організований Національним агентством України з питань державної служби, Національною академією державного управління при Президентові України, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Одеським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України.
   На всеукраїнській нараді-семінарі взяв участь Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко. З вітальними словами до учасників заходу звернулися також: віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України Марина Білинська, директор Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Микола Іжа та експерт Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», виконавчий директор Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» Володимир Купрій.
   Ключовою темою наради-семінару було питання кращих практик професійного розвитку державних службовців в контексті реформування державного управління та європейської інтеграції.

Фотогалерея додається.