Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   25 травня 2017 року в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при президентові України відбулось засідання «Круглого столу» за темою «Основні стратегії реформування вітчизняної системи охорони здоров’я: особливості впровадження на місцевому рівні», яке організовано та проведено кафедрою філософських та соціально-політичних наук інституту.
   Модератором засідання був завідувач кафедри - Якубовський Олексій Петрович, кандидат історичних наук, професор.
   До Круглого столу запрошені керівники органів та закладів охорони здоров’я, викладачі кафедри філософських та соціально-політичних наук, слухачі спеціалізації «Публічне управління у сфері охорони здоров’я» ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
   На засіданні виступили - Полясний В’ячеслав Олексійович, директор департаменту охорони здоров’я Одеської обласної адміністрації, д. мед. наук, заслужений лікар України, магістр державного управління з повідомленням «Госпітальні округи як один з варіантів вирішення проблеми оптимізації мережі закладів охорони здоров’я. Проблеми та виклики», Антіпова Людмила Вікторівна, головний лікар комунальної установи «Міська поліклініка № 6», к. мед. н., спеціаліст вищої категорії з організації охорони здоров’я з повідомленням «Автономізація лікувальних закладів, практичний досвід реалізації на прикладі комунальної установи «Міська поліклініка № 6»». Про необхідність врахування регіональних особливостей при плануванні перетворень у системі надання медичної допомоги населенню розповів Літвак Аким Ізраїлович, доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук ОРІДУ НАДУ при Президентові України, к. мед. наук. На фактори, що впливають на успішність реформування вітчизняної системи охорони здоров’я вказав Корвецький Олександр Дмитрович, доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук ОРІДУ НАДУ при Президентові України, к. мед. н. В обговоренні прийняли участь слухачі спеціалізації «Публічне управління у сфері охорони здоров’я» ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

Фотогалерея додається.