Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   19 травня 2017 року в Одеській державній філармонії відбувся концерт «Європейська музика в Османському палаці», що був представлений турецьким диригентом д-ром Емре Араджи за участі Національного Одеського філармонійного оркестру. Приїзд до нашого міста відомого турецького диригента був організований Генеральним консульством Туреччини в Одесі у межах заходів з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Туреччиною і Україною.
   Д-р Араджи, турецький музикознавець та диригент, який проживає у Великій Британії, зробив оригінальний внесок у вивчення турецько-європейської історичної музики. Він є автором новаторських досліджень зосереджених на європейських музичних традиціях при Османському дворі ХІХ сторіччя.
   На запрошення Генерального консульства концерт відвідали перший заступник директора інституту М. П. Попов, заступник декана факультету державного управління І. С. Куспляк, завідувач сектору міжнародних зв’язків А. П. Маєв, провідний фахівець сектору міжнародних зв’язків А. В. Ковалевська, доцент кафедри української та іноземних мов К. О. Горшкова та старший викладач кафедри Т. Г. Кемарська.
   По завершенні концерту відбувся прийом, на якому були присутні іноземні дипломати, керівники вищих навчальних закладів м. Одеса, журналісти та митці. Під час прийому М. П. Попов та А. П. Маєв мали можливість особисто поспілкуватися з Послом Туреччини в Україні паном Йонетом Тезель та Генеральним консулом Туреччини в Одесі паном Уфуком Тогрул. Представники інституту щиро подякували від імені керівництва закладу за запрошення і можливість насолодитися чудовою музикою та висловили готовність до продовження взаємовигідного співробітництва.

Фотогалерея додається.