Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



11 травня 2017 року в інституті відбувся Фестиваль англійської мови та культури English Fest, організований на факультеті менеджменту кафедрою української та іноземних мов, а також студентським самоврядуванням інституту. Захід організований за підтримки Департаменту освіти та науки Одеської обласної державної адміністрації. Мета фестивалю - популяризація англійської мови засобами культури і мистецтва, підвищення пізнавальної діяльності учнів до культури англомовних країн, виявлення здібних та обдарованих дітей, активізації позакласної роботи з англійської мови. У фестивалі взяли участь більше 100 учнів 9-х класів шкіл м. Одеси й Одеської області, зокрема Білгород-Дністровського, Біляївського, Ізмаїльського, Лиманського районів та м.Чорноморськ.
В рамках заходу знавці англійської мови та культури позмагалися в 3 конкурсах: лексико-граматичному, краєзнавчому та поетичному.
Ті учасники, хто продемонстрував кращі результати, були відзначені Почесними грамотами та подяками від керівництва інституту.
Вітаємо переможців:
- за підсумками лексико-граматичного конкурсу
І місце – Резвіна Анна (ЗОШ № 27, м.Одеса)
ІІ місце – Саппа Євген (гімназія № 2, м.Одеса)
ІІІ місце – Баранчук Вероніка (Білгород-Дністровський районний ліцей)
ІІІ місце – Борисовська Карина (Маріїнська гімназія, м.Одеса)

- за підсумками краєзнавчого конкурсу
І місце – Каразану Олександра (Маріїнська гімназія, м.Одеса)
ІІ місце – Комаров Олексій (Граденицька ЗОШ Біляївського району)
ІІІ місце – Кушнір Сергій (ЗОШ № 6, м.Чорноморськ)

- за підсумками поетичного конкурсу
І місце – Тіхоновська Анастасія (НВК «Інтелект», м.Одеса)
ІІ місце – Ізюмова Юлія (ЗОШ № 6, м.Чорноморськ)
ІІІ місце – Пірог Анна (ЗОШ № 22, м.Одеса)

Відпочити та ближче познайомитися учасники фестивалю мали можливість під час розважальної програми, підготовленої студентами інституту. Увазі гостей була запропонована концертна програма, «англійське чаювання», тематична фотозона, запальний майстер-клас з рок-н-ролу, а також спільні ігри та розваги.
Дякуємо за підтримку в організації заходу керівництву Департаменту освіти та науки Одеської обласної державної адміністрації, директорам шкіл міста та області! Щиро дякуємо за участь у фестивалі вчителям та учням!
Бажаємо всім подальших успіхів та високих досягнень!