Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   27 квітня 2017 року відбулася XVІІІ Всеукраїнська щорічна студентська науково-практична конференція за міжнародною участю «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології». Участь у конференції взяли 165 студентів з України, а також Білорусі, Румунії, Польщі, Німеччини.
   Директор інституту М.М. Іжа особисто зустрівся з гостями конференції та іноземними студентами.
   Конференція урочисто розпочалася в актовій залі, де від керівництва інституту всіх присутніх привітав заступник директора з наукової роботи С.А. Попов.
   Учасників конференції привітала почесний гість заходу – завідувач відділу організації фундаментальних досліджень у галузі природничих і технічних наук Державного фонду фундаментальних досліджень Міністерства освіти і науки України, керівник національного контактного пункту «Європейська рада досліджень» програми «Горизонт – 2020» Валентина Борисівна Андрущенко. В ході презентації В.Б. Андрущенко розповіла про можливості грантової підтримки досліджень молодих вчених.
   Також свої привітання висловили: декан факультету менеджменту Ю.В. Євстюніна, голова Наукового товариства студентів, слухачів, аспірантів, докторантів та молодих вчених інституту Н.І. Кадук, голова студентського самоврядування інституту А.Б. Різов.
   У роботі пленарного та секційних засідань конференції взяли участь не тільки студенти та слухачі інституту, а й гості з Дніпропетровського та Харківського регіональних інститутів Національної академії державного управління при Президентові України, студенти ВНЗ міста Одеси. Презентували свої доповіді й іноземні гості: студенти Ясського університету ім. О.І. Куза (Румунія) – Стефан Мовіла та Беатріс Адамаче, студентка Гданського університету (Польща) Моніка Чойнацька.
   Після дискусій учасники конференції зібралися в актовій злі, де були підведені підсумки та відзначені автори кращих доповідей.
   В холі актової зали учасники конференції ознайомилися з виставкою навчальної та навчально-методичної літератури з менеджменту, представленою бібліотекою інституту. Нові видання англійською мовою представила компанія «Pearson – Дінтернал - книга Одеса».
   Кожен учасник конференції отримав збірник тез доповідей з привітанням директора інституту М.М. Іжи.
   У рамках конференції студенти мали можливість познайомитись та поспілкуватись під час вечору знайомств та спільних екскурсій містом.

Фотогалерея додається.