Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




18 квітня 2017 року в Одеському культурному центр мистецтв та мов
«La pipelette» відбулася зустріч з викладачами навчальних закладів департаменту Індра, регіону Центральна Долина Луари (Франція). Французька делегація у складі 7 осіб перебуває в Україні з навчальним візитом, що передбачає відвідання міст Львів та Одеса. Участь у заході взяли представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України: завідувач сектору міжнародних зв’язків А. Маєв та доцент кафедри менеджменту організацій Т. Бутенко.
Під час зустрічі керівник «La pipelette» Жан Шарбоннель розповів аудиторії про культурну, освітню та благодійну діяльність центру. Також була представлена театральна міні-вистава, підготовлена одеськими студентами, які вивчають французьку мову.
Серед запрошених гостей були викладачі одеських шкіл та ВНЗ, які мали можливість обговорити з французькими колегами перспективи співпраці. Зокрема представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України поспілкувалися з керівником французької делегації пані Сільві Тамплер та визначили можливості реалізації спільних освітніх проектів і, зокрема, обмінних навчальних візитів французьких та українських студентів.

Фотогалерея додається.