Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




На даному заході Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України представили викладачі інституту: начальник відділу по роботі з персоналом Ольга Толпиго та начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Світлана Липовська.
Метою семінару тренінгу було підвищення кваліфікації представників вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», для розробки і запровадження навчальних програм із освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини, а також розробка методик розвитку громадянських компетентностей державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
«Важливо створити передумови реформування державної служби, однією з яких є підвищення професіоналізму і компетентностей державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. Модернізація державного управління та державної служби на основі демократичних цінностей і принципів ефективного врядування – важлива складова ефективних змін в Україні», – звернулась у своєму вітальному слові до учасників Марина Канавець, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Національного агентства з питань державної служби України.
Керівник швейцарсько-українського проекту DOCCU в Україні Наталія Протасова зазначила: «Протягом 2017-2018 років в рамках модулів, впроваджених в систему підвищення кваліфікації в усіх обласних центрах України, навчання з розвитку громадянських компетентностей пройдуть понад 24 тисячі державних службовців та представників органів місцевого самоврядування. Країна та суспільство змінюється, тому необхідно змінювати і підходи в навчанні. Громадянські компетентності мають стати наскрізною змістовою лінію підготовки державних службовців в рамках магістерських програм».

Фотогалерея додається.