Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




6 березня 2017 року, на базі інституту, розпочав роботу дводенний навчально-практичний семінар на тему: «Державна політика в галузі розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні. Застосування Європейських підходів до розвитку сільських територій в українському контексті. Вивчення та поширення кращих практик в Україні». Захід ініційований Міністерством аграрної політики та продовольства України за сприянням проекту «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні».
Метою даного навчально-практичного семінару є навчання сучасним європейським підходам до сільського розвитку, посилення спроможності органів публічної влади та підприємців у розробці та впровадженні пілотних проектів з розвитку аграрних кластерів на базі сільськогосподарських кооперативів, сприяння місцевим ініціативам, тощо.
До офіційного відкриття заходу відбулась робоча зустріч директора інституту Миколи Іжі з заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Оленою Ковальовою, директором Департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Мінагрополітики Андрієм Стефановичем та його заступником Світланою Павленко, керівником напряму з сільського господарства, санітарних та фіто санітарних питань, Групи підтримки України в Єврокомісії (Брюссель) Маркусом Клінгером, експертом напряму з сільського господарства, санітарних та фіто санітарних питань, Групи підтримки України в Єврокомісії (Брюссель) Орестом Токачем, керівником проекту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні» Джоном Міллнзом.
Під час зустрічі було обговорено низку питань щодо співпраці, зокрема стосовно участі представників Мінагрополітики у підвищенні кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, стажування викладачів та слухачів у Міністерстві тощо.
Учасників заходу привітав М.Г. Кісеолар, заступник директора з господарської роботи та розвитку інфраструктури Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Фотогалерея додається.