Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Відповідно до плану-графіка навчання державних службовців 1-5 груп оплати праці та посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад в ОРІДУ НАДУ при Президентові України на 2017 рік в період з 02 по 30 березня проводився семінар «Громадянське суспільство і влада» з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування Херсонської області за заочно-дистанційною формою.
Згідно з навчальною програмою семінару слухачі в дистанційному режимі виконували різні завдання та готували підсумкову роботу, яку захищали в очному режимі в останній день семінару.
Підведення підсумків семінару проводилося на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю представників Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, а саме: Крупника А.С. – доцента державного управління і місцевого самоврядування, кандидата політичних наук та Привалової Н.В. – начальника відділу організації семінарів за державним замовленням управління підвищення кваліфікації кадрів.
Цікаво, з практичними прикладами виступили та відповіли на запитання присутніх Бабич Олександр Володимирович – Голопристанський міський голова; Безугла Ольга Юріївна – керівник апарату Каланчацької районної державної адміністрації, Корнієнко Наталія Володимирівна – Великоолександрівський селищний голова, Причина Геннадій Георгійович – директор Департаменту соціального захисту населення Херсонської обласної державної адміністрації та інші.
За результатами підвищення кваліфікації та виконання навчальної програми всі учасники семінару отримали сертифікати.
Відповідно до плану-графіка у поточному році на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено два семінари за темами «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади» та «Громадянське суспільство і влада», в яких взяли участь 81 посадова особа органів публічної влади Херсонської області.
Велику допомогу у питаннях організації та проведення семінарів надає колектив Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, який очолює Білорусов Сергій Георгійович.

Після завершення семінарів до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено записи, а саме:
«… Україна динамічно змінюється і дуже приємно, що цим змінам так талановито сприяють академічні вчені з ОРІДУ НАДУ при Президентові України. В абсолютно доступній формі до посадовців органів публічної влади Херсонщини донесено сучасні управлінські технології публічної влади та інші актуальні та необхідні в роботі знання… /Уклінно дякуємо організаторам та науково-педагогічним працівникам інституту за високий професіоналізм у підготовці та проведенні семінарів з підвищення кваліфікації керівників органів публічної влади Херсонської області…»
Фотогалерея додається.