Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




25 березня 2017 року завідувач сектору міжнародних зв’язків ОРІДУ НАДУ при Президентові України А. Маєв взяв участь в урочистому прийомі з нагоди Національного свята Греції. Захід був організований Генеральним консульством Греції в Одесі і проходив у банкет-холі «Ренесанс».
Серед учасників прийому були: Надзвичайний і Повноважний Посол Греції в Україні Георгіос Пукаміссас, Генеральний консул Греції в Одесі Деспіна Кукулопулу, Представник МЗС України в Одесі К. Ржепішевський, заступник голови Одеської обласної ради Ю. Дімчогло, секретар Одеської міської ради О. Потапський, керівники іноземних дипломатичних місій, представники вищих навчальних закладів, духовенства, грецької діаспори та ЗМІ.
Із урочистою промовою до аудиторії звернулася Генеральний консул Греції в Одесі Деспіна Кукулопулу. Вона відзначила непростий шлях грецького народу до здобуття незалежності, важливість збереження славних традицій та докладання зусиль для розвитку країни на сучасному етапі. У свою чергу Надзвичайний і Повноважний Посол Греції в Україні Георгіос Пукаміссас підкреслив велике значення Національного свята для усіх його співвітчизників та наголосив на тому, що Греція зможе подолати складнощі та досягти процвітання тільки у єдиній європейській сім’ї.
А. Маєв від імені директора інституту привітав Генерального консула Греції в Одесі з Національним святом, висловив сподівання на продовження двостороннього співробітництва, а також запросив відвідати навчальний заклад та познайомитися з його діяльністю.
Фотогалерея додається.