Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




30 листопада 2016 року директор інституту М.М. Іжа взяв участь в урочистому прийомі з нагоди Національного Дня Румунії. Також участь у заході взяли співробітники інституту: доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування С.Г. Давтян, доцент кафедри європейської інтеграції В.В. Комаровський, начальник відділу організації семінарів за державним замовленням УПКК Н.В. Привалова та завідувач сектору міжнародних зв’язків А.П. Маєв. Серед учасників урочистого прийому були співробітники органів публічної влади та вищих навчальних закладів, керівники дипломатичних місій, духовні особи, журналісти та представники румунської діаспори.
Відкрив урочистий прийом Генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча, який у своїй промові підкреслив велике значення національного свята для усього румунського народу та відзначив важливість подальшого зміцнення дружніх добросусідських відносин між Румунією та Україною.
Також з вітальними промовами з нагоди Національного Дня Румунії виступили: т.в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації С.А. Бобровська, заступник голови Одеської обласної ради Ю.Д. Дімчогло, представник МЗС України в Одесі К.І. Ржепішевський, представник Української Ради Миру А.А. Горчаков.
М.М. Іжа особисто привітав Генерального консула з нагоди Національного Дня Румунії та висловив сподівання на подальший розвиток співпраці.
Фотогалерея додається.