Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




28 листопада докторант ОРІДУ НАДУ при Президентові України, к держ.упр., доцент Голинська О.В. за запрошенням голови Миколаївської ОДА Савченка О.Ю., у межах розширеного засідання «круглого столу» Миколаївської ОДА «Спроможність громад Миколаївщини. Практики, виклики, перспективи» провела практичний семінар за тематикою бюджетування об'єднаних територіальних громад.
На заході були присутні більше 80 представників Миколаївської обласної ради, обласної державної адміністрації, РДА, а також 20-ти громад, які виходять на вибори у грудні 2016 р
Під час проведення семінару було надано роз'яснення щодо змін у законодавстві, приділено увагу проблемним питанням запровадження програмно-цільового методу у бюджетному процесі. Голинська О.В. у форматі презентацій також надала учасникам заходу інформацію про ОРІДУ НАДУ при Президентові України, підкреслила досягнення в наукові сфері. У межах підготовки до вступної кампанії - 2017 висвітлила основні переваги Інституту в системі профільних ВИШів України та обґрунтувала перспективи навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за спеціальностями "Публічне управління" та "Стратегічні комунікації".
Фотогалерея додається.