Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




На замовлення Національного агентства України з питань державної служби та відповідно до затвердженого плану-графіка проведення семінарів за темою: «Запобігання та протидія проявам корупції в органах публічної влади» у 2016 році з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування в ОРІДУ НАДУ при Президентові України працівниками відділу організації семінарів за державним замовленням управління підвищення кваліфікації кадрів було організовано та проведено 13 семінарів, у яких взяло участь 520 слухачів. З метою економії бюджетних коштів 3 останні семінари було проведено у формі одноденних виїзних семінарів у Біляївському, Овідіопольському та Лиманському районах Одеської області.
29 листопада 2016 року відбувся завершальний виїзний семінар на тему «Запобігання та протидія проявам корупції в органах публічної влади» з підвищення професійної компетентності 60 державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування Лиманського району Одеської області.
У відкритті семінару брали участь голова Лиманської районної ради Тефтул Г.О., в.о. голови Лиманської районної державної адміністрації Ільченко С.П. та начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О.
Під час реєстрації слухачам було роздано буклети з інформацією про діяльність Інституту, факультети, напрями навчання та умови вступу.
Під час усіх виїзних семінарів були проведені заняття за темами: «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Міжнародний досвід щодо запобігання і протидії корупції», «Боротьба з корупцією в органах публічної влади: оновлення влади та антикорупційна реформа», «Службовий етикет посадовців як чинник запобігання проявам корупції в органах публічної влади».
У «круглих столах» брали участь старший викладач кафедри права і законотворчого процесу ОРІДУ НАДУ при Президентові України Долгіх Наталія Прокопівна, завідувач кафедри європейської інтеграції ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат історичних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України Кривцова В.М., доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філософських наук, доцент Оганісян М.С. Практичні аспекти тематики висвітлювала старший оперуповноважений в особливо важливих справах Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Маланчук О.Г. Заняття проходили з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій, що урізноманітнює та полегшує процес сприйняття інформації.
Для слухачів семінарів було підготовлено та розміщено у «хмарі» навчально-методичні матеріали та практичні рекомендації з актуальних питань, що висвітлювалися на семінарах.
Завдяки високій професійній майстерності викладачів, задіяних у роботі семінару та актуальності тематики проведених занять, значна кількість учасників навчального заходу зацікавилась умовами вступу на факультет державного управління.
По завершенні семінарів всі слухачі отримали сертифікати державного зразка про підвищення кваліфікації.
Фотогалерея додається.