Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




24 листопада 2016 р. в Одеському музеї західного і східного мистецтва відбулося відкриття всеукраїнської і міжнародної виставки-бієнале «Море акварелі», яку ініціював та організував – Національний союз художників України. Слухачі денної форми навчання спеціалізації «Стратегічні комунікації» ОРІДУ НАДУ при Президентові України на чолі з куратором, доцентом кафедри управління проектами Сивак Т.В., відвідали вернісаж в рамках проведення кураторської години та вивчення дисципліни «Публічна дипломатія», зокрема культурної дипломатії.
На виставці були представлені роботи понад двохсот художників з різних куточків України, а також країн Європи та Азії. На урочистому відкритті були присутні: директор Одеського музею західного і східного мистецтва Володимир Островський, в.о. голови Одеської області державної адміністрації Соломія Бобровська та представники департаментів культури Одеської облдержадміністрації і міської ради, художники з України, Німеччини, Молдови і Китаю, чиї роботи представленні на виставці, а також меценати та спонсори. На вернісажі теж були студенти Одеського художнього училища та художніх шкіл міста, міські та регіональні ЗМІ, художні критики та мистецтвознавці.
Подібні заходи є дуже важливими для розвитку культури, мистецтва, духовності та творчості в місті Одеса. Масштаби виставки-бієнале вражаючі – художні картини розміщені у найбільших культурно-мистецьких установах та закладах міста: Одеський музей західного і східного мистецтва (вул. Пушкінська, 9); Міська художня галерея у Воронцовському дворі (Приморський бульвар, 1); Виставкова зала галереї Одеського відділення Національного союзу художників України (вул. Торгова,2); галерея «Жовті велетні» Одеського художнього музею (вул. Софіївська, 5а). Всі охочі долучитися до мистецького заходу можуть відвідати виставку до 15 грудня..
Фотогалерея додається.