Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



25 листопада 2016 року відбувся симпозіум з нагоди 15-річчя утворення кафедри державного управління і місцевого самоврядування «Публічне управління: від теорії до практики». Метою симпозіуму було обговорення проблем розвитку публічного управління в Україні на сучасному етапі державотворення. Учасниками заходу стали аспіранти, докторанти, науковці, викладачі, практичні фахівці та всі зацікавлені особи.
Відкрив роботу симпозіуму директор Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Іжа М.М., який привітав учасників заходу, зазначивши його актуальність, наголосивши на тій важливій ролі, яку відіграє кафедра державного управління і місцевого самоврядування у житті Інституту.
Приходченко Л.Л., завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування, акцентувала увагу присутніх на історії становлення кафедри, її науковому потенціалі, професорсько-викладацькому складі. Також було оголошено привітальні листи на адресу кафедри, отримані від органів публічної влади: Херсонської та Вінницької обласних державних адміністрацій, Головного територіального управління юстиції в Одеській області, Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, Південного офісу Державної аудиторської служби України, народного депутата України, випускника кафедри Сергія Кудлаєнка.
З нагоди 15-річчя колектив кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації управлінських кадрів для органів місцевого самоврядування і виконавчої влади нагороджено Почесною грамотою Одеської обласної ради.
Виступи провідних науковців – Надолішнього П.І., Оганісяна М.С., Крупника А.С. – стали окрасою симпозіуму. Вони містили основні постулати становлення та розвитку публічного управління в України, стосувалися проблемних аспектів цього непересічного процесу та не залишили байдужими учасників заходу, викликавши жваву наукову дискусію.
Практичним результатом стане електронний збірник матеріалів симпозіуму з нагоди 15-річчя утворення кафедри державного управління і місцевого самоврядування «Публічне управління: від теорії до практики».
Фотогалерея додається.