Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




23 та 24 листопада 2016 року відбувся виїзд групи працівників ОРІДУ НАДУ при Президентові України до Херсонської області з профорієнтаційної роботи у складі – заступник директора з наукової роботи Попова С.А., завідувач кафедри української та іноземних мов Колісніченко Н.М., доцент кафедри фінансової та економічної політики Голинська О.В.
У ході поїздки відбулися зустрічі з керівником апарату Херсонської облдержадміністрації Клюцевським В.І., начальником управління персоналом облдержадміністрації Сторчак О.А., директором Центру підвищення кваліфікації кадрів Білорусовим С.Г., а також з службовцями органів місцевої влади Херсонської область, які (майже 350 осіб) навчалися в ЦППК та брали участь у масштабному заході з питань реалізації програмно-цільового бюджетування на місцевому рівня. Цей захід відкрили керівник апарату облдержадміністрації Клюцевський В.І. та начальник департаменту фінансів облдержадміністрації Вітренко Н.М., які надали можливість представникам ОРІДУ виступити перед учасниками заходу з питань вступу до нашого Інституту.
Також, дієву участь у цьому заході взяла доцент Голинська О.В. як визнаний в Україні консультант з теоретичних та практичних питань втілення цього виду бюджетування на місцевому рівні. В своєму виступі Голинська О.В. значну увагу приділила питанню запровадження програмно-цільового методу, бюджетуванню об’єднаних територіальних громад, новаціям методології, формування і виконання місцевих бюджетів у 2017 р.
Після проведення заходу відбулися консультації з особами, які виявили бажання вступити до Інституту у 2017 році. Захід відбувся на базі обласної наукової бібліотека, яка за оснащеністю та заходами, що проводяться в ній є зразком для такого виду бібліотек на Півдні України.
Фотогалерея додається.