Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




22 листопада 2016 року відбувся робочий візит до Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ) Генерального консула Китайської Народної Республіки в Одесі Чжао Сянжун.
Під час зустрічі з директором ОРІДУ М.М. Іжею китайський дипломат, яка почала свою роботу в Одесі у вересні 2016 року, отримала інформацію про систему підготовки кадрів в Національній академії державного управління при Президентові України та її регіональних інститутах, історію створення навчального закладу, основні напрямки його діяльності, умови вступу, факультети та спеціальності. М.М. Іжа відзначив давні зв’язки інституту з Генеральним консульством КНР в Одесі та важливу роль консульства у налагодженні професійного співробітництва ОРІДУ з Пекінським адміністративним інститутом. Також директор інституту підкреслив якісний склад викладачів навчального закладу, багато з яких мають практичний досвід роботи в органах публічної влади, беруть участь у розробці та впровадженні національних та міжнародних проектів.
У свою чергу Генеральний консул КНР в Одесі подякувала за запрошення до інституту та за змістовну інформацію про його діяльність. Дипломат підкреслила визначальну роль підготовки висококваліфікованих управлінських кадрів для успішного розвитку держави, чому в КНР приділяється значна увага. Пані Чжао Сянжун відзначила важливість співпраці між Україною та КНР в освітній сфері та висловила готовність сприяти подальшому розвитку партнерських відносин між ОРІДУ та Пекінським адміністративним інститутом.
Також у рамках програми візиту Генеральний консул КНР в Одесі познайомилася та поспілкувалася з першим заступником директора інституту М.П. Поповим, оглянула музейну експозицію, навчальні аудиторії, актову залу та центр дистанційного навчання.
Фотогалерея додається.