Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Відповідно до затвердженого плану-графіка проведення семінарів за темою: «Запобігання та протидія проявам корупції в органах публічної влади» у 2016 році з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування на базі Овідіопольської районної ради Одеської області за участю представників Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) відбувся виїзний семінар, метою якого було підвищення рівня професійної компетентності 60 посадовців органів публічної влади, обговорення проблем та нововведень антикорупційного законодавства. Організаторами зазначеного семінару були працівники відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК.
У відкритті семінару брали участь голова Овідіопольської районної ради Маклашевський О.В., в.о. голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ільченко І.О. та начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О.
Під час реєстрації слухачам було роздано буклети з інформацією про діяльність Інституту, факультети, напрями навчання та умови вступу.
Під час занять активно обговорювалися такі актуальні на сьогоднішній день теми:
«Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Боротьба з корупцією в органах публічної влади: оновлення влади та антикорупційна реформа», «Міжнародний досвід щодо запобігання і протидії корупції», «Службовий етикет посадовців як чинник запобігання проявам корупції в органах публічної влади».
У «круглих столах» брали участь старший викладач кафедри права і законотворчого процесу ОРІДУ НАДУ при Президентові України Долгіх Наталія Прокопівна, завідувач кафедри європейської інтеграції ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат історичних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України Кривцова Валентина Михайлівна, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філософських наук, доцент Оганісян Михайло Сергійович. З метою практичної спрямованості процесу підвищення кваліфікації до участі у роботі семінару була запрошена старший оперуповноважений в особливо важливих справах Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Маланчук Оксана Григорівна. Заняття проходили з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій, що урізноманітнює та полегшує процес сприйняття інформації. Слухачі задавали запитання та отримували відповіді, формат роботи під час семінару був доволі інтерактивним, змістовним та практично направленим.
З метою методичного забезпечення для слухачів семінарів підготовлено та розміщено у «хмарі» навчально-методичні матеріали та практичні рекомендації з актуальних питань, що висвітлювалися на семінарі.
Завдяки високій професійній майстерності викладачів, задіяних у роботі семінару та актуальності тематики проведених занять, значна кількість учасників навчального заходу зацікавилась умовами вступу на факультет державного управління.
По завершенні семінару всі слухачі отримали сертифікати державного зразка про підвищення кваліфікації.
Фотогалерея додається.