Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Вже вкотре наш інститут збирає друзів для того, щоб відчинити двері для енергійних, амбіційних, творчих особистостей, і цей рік не став виключенням. 17 листопада 2016 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей.
У заході взяли участь майже 200 школярів, які навчаються в 10-11 класах загальноосвітніх шкіл міста Одеси та Одеської області.
На заході були присутні директор та керівництво інституту, завідувачі кафедр та структурних підрозділів інституту.
Розпочалася зустріч з гостями з виступу директора інституту, доктора політичних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Миколи Михайловича Іжі, який поінформував про діяльність і здобутки інституту, запросив вступати до інституту для здобуття якісної управлінської освіти, побажав усім присутнім успіхів та наснаги під час підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.
Як стати справжнім професіоналом у галузі проектного менеджменту, розробити проект на замовлення провідних підприємств регіону, взяти участь у роботі тренінгового центру, засвоїти геоінформаційні системи та про можливості нових освітніх програм, які не мають аналогів не тільки в Південному регіоні, а і в Україні, розповіла завідувач кафедри управління проектами Тетяна Миколаївна Безверхнюк.
Про можливість отримання сучасної та якісної управлінської освіти бакалавра з менеджменту та про затребуваність на ринку праці новітніх програм, таких як: «економічна безпека» та «бізнес-адміністрування» –розповіла кандидат економічних наук, доцент Красностанова Наталія Едуардівна.
Про додаткові можливості вивчення іноземної мови, роботу «Мовного клубу» та участь слухачів та студентів у міжнародних освітніх програмах розповіла завідувач кафедри української та іноземних мов
Наталя Миколаївна Колісніченко.
Про підготовку професійного управлінця для органів влади та про дев’ять нових освітніх програм в рамках спеціальності «Публічне управління та адміністрування» розповіла декан факультету державного управління, доктор політичних наук, професор Мамонтова Елла Вікторівна.
Студентські проекти, шефську допомогу школі-інтернату, екологічні акції, цікаві зустрічі з відомими письменниками, режисерами і художниками презентував студент 2 курсу факультету менеджменту, заступник голови студентського самоврядування інституту – голова студентського самоврядування факультету менеджменту Тусик Віктор.
Під час Дня відритих дверей випускники загальноосвітніх шкіл мали можливість пройти пробне тестування ЗНО та ознайомитись з безкоштовними освітніми програмами, такими як: школа майбутнього менеджера, тренінговий центр «Управління проектами», мовний клуб та студія публічної майстерності.
Всі бажаючі були ознайомлені з матеріально-технічною базою інституту, зокрема зі спеціалізованими аудиторіями, оснащеними мультимедійною технікою для інтерактивного навчання. Гості інституту дізнались про традиції нашого інституту, відвідали читальний зал та бібліотеку, де зібрана наукова та пізнавальна література.
Також в цей день для майбутніх абітурієнтів слухачами та студентами інституту була проведена цікава екскурсія інститутом.
В приміщенні приймальної комісії бажаючі отримали консультації щодо вступу до інституту та поспілкувалися з членами приймальної комісії.
Також присутні мали можливість поспілкуватися із завідувачами кафедр та провідними викладачами інституту. Гостям були надані відповіді на запитання.
Фотогалерея додається.