Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




З 06 по 13 листопада 2016 року доцент кафедри інформаційних технологій та систем управління І. Куспляк, слухачі денної форми навчання Г. Казанський, К. Марченко та Г. Макаренко взяли участь в Інтеграційному таборі з соціального підприємництва, який відбувався в м. Гданськ, Польща в рамках реалізації проектів Українсько-Польських обмінів молоддю.
Головною метою 8-денного проекту – висвітлення важливості соціального підприємництва для забезпечення ефективної зайнятості молоді, включення всіх верств населення в активну діяльність; визначення функцій соціального підприємництва та окреслення заходів для його підтримки.
Результатом плідної праці цілеспрямованої та творчої молоді з різних куточків України та Польщі стала безліч ідей щодо становлення та розвитку соціального підприємництва на теренах двох держав. Лідерські навички та креативний підхід молодих людей були скеровані не тільки на здобуття теоретичних знань, але ж й на безпосереднє практичне втілення ідей.
За результатами роботи табору учасниками було підготовлено брошуру «Інтеграційний табір з соціального підприємництва», яку було розповсюджено електронним шляхом в Польщі та Україні.
Фотогалерея додається.