Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Відповідно до затвердженого «Плану-графіка проведення занять викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України з підвищення рівня професійної компетентності працівників Південного офісу Держаудитслужби у 2016 році» однією з актуальних тем визначено «Угода про Асоціацію ЄС - Україна». Зазначене заняття організовано працівниками управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України та проведено 04 листопада на базі Південного офісу Держаудитслужби у формі тематичної зустрічі. Модератором тематичної зустрічі була викладач інституту Кадук Наталія Іванівна – доцент кафедри європейської інтеграції, кандидат політичних наук.
Під час заняття Кадук Н.І. розповідала присутнім про історію, становлення, розвиток та проблеми сьогодення Європейського Союзу. Під час заняття слухачі ставили запитання і ґрунтовно обговорювали актуальні питання винесенні на розгляд.
В ході заняття використовувалися роздавальні матеріали, що зацікавило слухачів та урізноманітнило інтерактивний формат спілкування присутніх.
Після завершення навчального заходу до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено запис:
«…Вдячні за доволі розширену та інформативну доповідь Кадук Наталії Іванівни – доцента кафедри європейської інтеграції ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Зустріч дала можливість кожному працівнику нашої служби проаналізувати стан справ щодо європейської інтеграції України...»
Начальник Південного офісу Держаудитслужби
Муратов Олег Михайлович
Фотогалерея додається.