Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




11 листопада 2016 року Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ) з робочим візитом відвідала д-р Кароль Манн – французький вчений, мистецтвознавець, соціолог, письменник, громадський діяч, науковий співробітник Університету «Париж 8».
Під час зустрічі з директором ОРІДУ М. М. Іжею д-р Манн отримала інформацію про систему підготовки управлінських кадрів в НАДУ при Президентові України та її регіональних інститутах, основні напрямки діяльності вищого навчального закладу, факультети та спеціальності, міжнародне співробітництво. Особливо було відзначено історію співпраці інституту з Посольством Франції в Україні, французькими ВНЗ та організаціями.
Зі свого боку д-р Манн розповіла про свою громадську діяльність на чолі двох недержавних організацій, які опікуються проблематикою гендерної рівності, участі жінок у військових конфліктах, міжнародні конференції, що були нею організовані. Крім того, було обговорено можливість проведення в Одесі у 2017 році чергової конференції з гендерної проблематики, учасниками якої мають стати не тільки відомі вчені та практики, але й молоді люди з різних країн світу.
Фотогалерея додається.