Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




На виконання плану-графіка навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування на 2016 рік, погодженого Міністром Кабінету Міністрів України (лист від 02.11.2015 № 17991/0/2-15) управлінням підвищення кваліфікації Інституту з 08 по 10 листопада 2016 року проводиться короткостроковий тематичний семінар за темою «Конкурентоспроможний лідер в управлінні реформами на сучасному етапі».
В семінарі брали участь слухачі з числа посадовців Вінницької, Миколаївської та Одеської областей.
Відповідно до затвердженого розкладу 10 листопада було проведено «круглий стіл» за темою «Формування моделі ідеального державного службовця». В роботі «круглого столу» взяли участь директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Іжа Микола Михайлович та завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор Приходченко Людмила Леонідівна.
Під час роботи «круглого столу» обговорювалися актуальні питання щодо реалізації державної кадрової політики в органах публічної влади, нове в чинному законодавстві «Про державну службу» тощо.
Слухачі мали можливість обговорювати та обмінюватись досвідом з питань ролі іміджу та лідерських якостей державних службовців в процесі управління реформами.
Слухачі високо оцінили рівень організації семінару та роботу основних спікерів «круглого столу».
Фотогалерея додається.