Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




09 листопада 2016 року Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ) з робочим візитом відвідала група іноземних дипломатів. До складу групи входили представники Польщі та Німеччини, які перебувають в Одесі за програмою вивчення російської мови, що реалізується на базі Баварського дому.
Під час зустрічі з директором ОРІДУ М. М. Іжею іноземні дипломати отримали інформацію про систему підготовки управлінських кадрів в НАДУ при Президентові України та її регіональних інститутах, основні напрямки діяльності навчального закладу, його історію, факультети та спеціальності, міжнародне співробітництво. Особливо було наголошено на важливості якісної підготовки кадрів в контексті реформування державного управління в Україні за європейськими стандартами.
Також в ході візиту іноземні дипломати мали можливість ознайомитись з матеріально-технічною базою інституту, оглянути музейну експозицію, актову залу, спеціалізовані аудиторії, центр дистанційного навчання.
Фотогалерея додається.