Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Щорічно 10 листопада в усьому світі відзначають Всесвітній день науки (World Science Day) або більш офіційно — Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку. Мета цього свята – відновлення національних та міжнародних зобов'язань в галузі науки за мир і розвиток, а також наміри підкреслити відповідальне використання науки на благо суспільства. Цей день – ще й чудова нагода, аби вшановувати наукові традиції, популяризувати досягнення вчених, залучати молодь до світу науки.
У цей день проводиться безліч заходів, таких як: день відкритих дверей, що дозволяє звичайній людині зануритися в оточення наукових досліджень; організовуються виставки, екскурсії, присвячені науковій темі; розклеюються плакати в навчальних закладах, що показують невід'ємне значення науки в нашому житті; проводяться лекції та семінари на наукову тематику. У багатьох країнах саме в цей день приймаються рішення про впровадження проектів, даються старти програмами на підтримку науки.
Шановні науковці!

Щіро вітаємо Вас з Всемирним днем науки!


Безумовно, це свято всіх, хто вносить свій вклад у розвиток вітчизняної та світової науки – від студента та аспіранта до відомого вченого.
Від усього серця бажаємо Вам незгасної творчої енергії, здоров'я, благополуччя, оптимізму, нових наукових звершень та відкриттів!