Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




В період з 03 по 31 жовтня 2016 року проведено семінар з підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади Херсонської області за темою «Європейська інтеграція України» з підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади Херсонської області. Семінар проводився за заочно-дистанційною формою.
31 жовтня 2016 року на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершено роботу семінару.
На завершальному етапі роботи семінару зі слухачами зустрілися керівник апарату Херсонської обласної ради Коробка Тетяна Броніславівна; директор Херсонського обласного Центру ПКК, кандидат технічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України Білорусов Сергій Георгійович; начальник відділу організації семінарів за державним замовленням управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Привалова Наталія Володимирівна та доцент кафедри європейської інтеграції ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат політичних наук Кадук Наталія Іванівна.
За час проведення семінару слухачами відпрацьовано низку практичних занять, а також тестових завдань в режимі он-лайн з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій та сучасного програмного забезпечення. Всі слухачі семінару виконали навчальну програму у повному обсязі. Підсумковою роботою навчальної програми для слухачів семінару була підготовка та захист індивідуальних навчальних робіт за обраною тематикою.
Колектив Херсонського обласного Центру ПКК та особисто директор Білорусов С.Г. сприяли злагодженій та результативній роботі в рамках проведення семінару та під час підведення підсумків семінару.
В ході підведення підсумків семінару керівник апарату Херсонської обласної ради Коробка Т.Б. та директор Херсонського обласного Центру ПКК Білорусов С.Г. подякували керівництву ОРІДУ НАДУ при Президентові України, викладачам та організаторам за високий рівень проведення семінарів на базі Херсонського обласного Центру ПКК, що другий рік поспіль дає гарні результати в роботі з підвищення рівня професійної компетентності державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Херсонщини.
Керівник апарату Херсонської обласної ради подякувала за високий професіоналізм викладачів та організаторів семінарів, нові форми надання навчальних послуг з підвищення кваліфікації посадовців, актуальність тематики занять та навчально-методичних матеріалів.
Слова вдячності висловив директор Херсонського обласного Центру підвищення кваліфікації кадрів, який підкреслив важливість взаємодії між ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Херсонським обласним Центром підвищення кваліфікації кадрів. Така співпраця та обмін досвідом збагачує та дає можливість для подальшого розвитку і покращення результатів діяльності в процесі підвищення кваліфікації посадовців Херсонської області.
Від управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України учасникам було передано посібник «Повноваження органів місцевого самоврядування у сфері містобудування» підготовлений Швейцарсько-Українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.
За результатами проведення семінару слухачі отримали сертифікати державного зразка.
Після завершення семінару до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) внесено наступний запис:
«…Апарат Херсонської обласної державної адміністрації вдячний за організацію та проведення тематичного семінару за заочно-дистанційною формою навчання «Європейська інтеграція України»…
Варто відмітити високопрофесійний підхід до організації та проведення цього заходу, старанність і майстерність викладачів, які взяли участь у донесенні важливої інформації про євроінтеграційні процеси держави. Це дозволило слухачам дізнатися про нове у чинному законодавстві, досягнення сучасної науки та досвід доброго урядування в європейських країнах.
Надзвичайно актуальним даний захід був напередодні формування перспективних планів роботи органів публічної влади на 2017 рік…»
Керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації
Клюцевський Володимир Іванович
Фотогалерея додається.