Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




На замовлення Національного агентства України з питань державної служби в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України тривають семінари за темою «Запобігання та протидія проявам корупції в органах публічної влади». Відповідно до календарного плану 06 жовтня 2016 року проведено черговий семінар з підвищення кваліфікації 25 державних службовців Державної фінансової інспекції в Одеській області.
Серед учасників семінару підвищували кваліфікацію керівники структурних підрозділів, фінансові інспектори, аудитори, спеціалісти Державної фінансової інспекції в Одеській області.
Всі заняття проводилися у формі «круглих столів», що надавало учасникам навчання можливість інтерактивної взаємодії. Навчально-методичні матеріали, використані під час занять підготовлено та розміщено у «хмарі.»
Заняття проводили досвідчені викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України: Долгіх Н.П., Кривцова В.М., Оганісян М.С., які висвітлювали актуальні питання щодо державної політики України у сфері протидії корупції, антикорупційної реформи, оновлення влади, службового етикету посадовців як чинника запобігання та протидії проявам корупції. Практичні аспекти боротьби з корупцією в органах публічної влади роз’яснювала старший оперуповноважений в особливо важливих справах Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Маланчук Оксана Григорівна.
По закінченні семінарів всі слухачі отримали сертифікати державного зразка про підвищення кваліфікації.
Відповідно до «Обсягу державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання та протидії корупції у 2016 році», затвердженого наказом Національного агентства України з питань державної служби від 29 липня 2016 року № 148 та затвердженого плану-графіка з підвищення кваліфікації 520 державних службовців у період з 06 вересня по 06 жовтня 2016 року було проведено 10 одноденних тематичних семінарів, у яких вже взяло участь 340 слухачів, а саме: з Головного управління Національної поліції в Одеській області – 150 осіб, з Головного територіального управління юстиції в Одеській області – 20 осіб, з Державної фінансової інспекції в Одеській області – 100 осіб, з Головного управління держпраці в Одеській області Державної служби України з питань праці – 45 осіб, з Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області – 25 осіб.
З метою проведення внутрішнього моніторингу якості надання навчальних послуг всім слухачам семінарів було запропоновано заповнити анкети з пропозицією надання коментарів та побажань щодо покращення процесу підвищення кваліфікації кадрів. Після проведення семінарів 74 слухачі зазначили у своїх анкетах про бажання вступати до ОРІДУ НАДУ при Президентові України, а саме: на факультет державного управління 60 осіб, з яких на денну форму навчання – 7 осіб, на вечірню – 11, на заочну – 31, на заочно-дистанційну – 11 осіб, та на факультет менеджменту 14 осіб, з яких на денну форму навчання 1 особа, на заочну – 13 осіб.
Керівництво зазначених територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та учасники семінарів висловили щиру вдячність директору інституту, начальнику управління ПКК та працівникам відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК за високий рівень надання навчальних послуг, організацію та проведення семінарів.
У листопаді планується проведення 3 виїзних семінарів до Біляївського, Лиманського та Овідіопольського районів, у яких візьмуть участь 180 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Фотогалерея додається.