Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




03 жовтня 2016 року на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю працівників і викладачів Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) було проведено два семінари з підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади Херсонської області, а саме:
- тематичний короткостроковий семінар з підвищення кваліфікації 40 державних службовців: «Ефективна управлінська діяльність та управлінські технології в органах влади»;
- розпочав роботу семінар з підвищення кваліфікації 20 посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад та кадрового резерву на ці посади за заочно-дистанційною формою за темою: «Європейська інтеграція України», який триватиме до 31 жовтня.
Під час відкриття семінарів перед присутніми виступили голова керівник апарату Клюцевський Володимир Іванович, директор Херсонського обласного центру підвищення кваліфікації кадрів Білорусова Сергій Георгійович. У своїх промовах вони підкреслили значну роль підвищення рівня професійної компетентності посадових осіб органів публічної влади в умовах сучасних реформ загальнодержавного рівня.
Начальник управління підвищення кваліфікації кадрів Інституту Липовська С.О. поінформувала учасників семінарів про основні завдання навчальних заходів, що проводитимуться працівниками ОРІДУ НАДУ при Президентові України на базі Херсонського обласного центру ПКК у 2016 році. Також було надано детальну інформацію щодо отримання навчальних послуг в інституті на різних факультетах.
Колектив Херсонського обласного Центру ПКК під керівництвом Білорусова С.Г. та працівники відділу кадрової роботи апарату Херсонської обласної державної адміністрації сприяли злагодженій та результативній роботі викладачів у процесі підвищення кваліфікації посадовців Херсонської області.
В рамках одноденного семінару «Ефективна управлінська діяльність та управлінські технології в органах влади» державні службовці отримали інформацію щодо оптимізації управлінських взаємовідносин в умовах реформ публічної влади, ефективності діяльності органів публічної влади тощо. Завдяки високому професіоналізму видатних вчених Інституту семінари були проведені на високому рівні та зацікавили усіх присутніх. Заняття провели відомі в Україні та за кордоном науковці Приходченко Людмила Леонідівна, Саханєнко Сєргєй Єгоровіч, Давтян Степан Гургенович, Осадчук Світлана Вікторівна.
Під час роботи з групою слухачів семінару з підвищення кваліфікації за заочно-дистанційною формою за темою: «Європейська інтеграція України» викладачами Кадук Наталією Іванівною та Галайко Христиною Володимирівною було проведено вступні лекції з основної тематики семінару та надано детальні роз’яснення щодо роботи у системі дистанційного навчання з використання сучасного програмного забезпечення. Слухачі в дистанційному режимі будуть виконувати різні завдання та готувати підсумкову роботу, яку захищатимуть в очному режимі в останній день семінару.
Зазначені семінари організовано працівниками відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України (начальник Привалова Н.В.)
Керівництво Херсонської обласної державної адміністрації, науковці, організатори семінарів сподіваються на подальшу співпрацю з використанням ефективних форм підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади, що є основним чинником реалізації європейських стандартів системи професіоналізації посадових осіб органів публічної влади України.
Фотогалерея додається.