Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




На замовлення Національного агентства України з питань державної служби в Інституті тривають одноденні семінари за темою «Запобігання та протидія проявам корупції в органах публічної влади». Відповідно до календарного плану 29 вересня 2016 року проведено черговий семінар з підвищення кваліфікації 25 державних службовців Державної фінансової інспекції в Одеській області за темою: «Запобігання та протидія проявам корупції в органах публічної влади».
Семінар відкрили перший заступник директора ОРІДУ НАДУ при Президентові України Попов Микола Петрович та начальник відділу організації семінарів за державним замовленням управління підвищення кваліфікації кадрів Привалова Наталія Володимирівна.
Під час відкриття Попов М.П. поінформував присутніх про основну місію інституту та навчання в інституті на різних факультетах.
Всі заняття проводилися у формі «круглих столів», що надавало учасниками навчання можливість обговорювати проблемні питання та обмінюватися кращим досвідом роботи.
Заняття проводили викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України, які поінформували слухачів про державну політику України у сфері протидії корупції, антикорупційну реформу, оновлення влади, службовий етикет посадовців як чинник запобігання та протидії проявам корупції. Велику зацікавленість слухачів викликала інформації про міжнародний досвід щодо запобігання і протидії корупції.
По завершенні семінару слухачі отримали сертифікати державного зразка.
В роботі семінару взяла участь в.о. начальника Південного офісу Держаудитслужби Валентина Вікторівна Король, яка в рамках підведення підсумків семінару виступила з промовою до всіх присутніх. Валентина Вікторівна звернула увагу учасників семінару на важливість підвищення кваліфікації державних службовців особливо під час проведення суттєвих державних реформ та підкреслила значну роль Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України у справі професіоналізації та підвищення рівня професійної компетентності державних службовців Державної фінансової інспекції в Одеській області. Король В.В. від імені керівництва та працівників Держфінінспекції подякувала керівництву ОРІДУ НАДУ при Президентові України та усьому професорсько-викладацькому складу інституту за високий професіоналізм та вручила першому заступнику директора інституту Попу М.П. подяку керівництву та усім викладачам з нагоди професійного свята. Також було вручено подяки начальнику управління ПКК Липовській С.О. та начальнику відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК Приваловій Н.В. за належну та якісну організацію циклу занять з підвищення рівня професійної компетентності, тематичних семінарів щодо запобігання та протидії проявам корупції в органах публічної влади, сумлінну та продуктивну співпрацю у підвищенні кваліфікації державних службовців Південного офісу Держаудитслужби та з нагоди професійного свята.»
Фотогалерея додається.