Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




30 вересня 2016 року завідувач сектору міжнародних зв’язків інституту А. П. Маєв на запрошення Генерального консульства КНР в Одесі взяв участь в урочистому прийомі з нагоди 67-ої річниці заснування Китайської Народної Республіки.
Учасниками заходу були: заступник голови Одеської обласної ради Ю. Дімчогло, секретар Одеської міської ради О. Потапський, керівники навчальних закладів, підприємств, співробітники дипломатичних місій, міжнародних організацій і засобів масової інформації.
Відкрила урочистий прийом Генеральний консул КНР в Одесі Чжао Сянжун, яка була щойно призначена на цю посаду. Китайський дипломат відзначила динамічний розвиток її країни, наголосивши насамперед на досягненнях в економічній сфері, та висловила готовність докладати усіх зусиль для розвитку співробітництва з Україною.
У вітальних промовах представників органів публічної влади пролунали слова поздоровлення китайському народу з річницею заснування держави та було висловлено сподівання на подальший розвиток взаємовигідної українсько-китайської співпраці в різних галузях.
А. П. Маєв особисто передав Генеральному консулу привітання з нагоди національного свята від директора інституту М. М. Іжі та висловив сподівання на продовження партнерських відносин між інститутом та Генеральним консульством КНР в Одесі.
Фотогалерея додається.