Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





Відповідно до затвердженого «Плану-графіка проведення занять викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України з підвищення рівня професійної компетентності працівників Державної фінансової інспекції в Одеській області у 2016 році» однією з актуальних тем визначено «Демократизація публічної влади: розвиток соціального капіталу, взаємодія органів публічної влади з громадськістю». Зазначена навчальна зустріч проведена 28 вересня на базі Держфінінспекції в Одеській області у формі тематичної зустрічі. Модератором навчального заходу був викладач, який має великий практичний досвід роботи зі слухачами з питань взаємодії органів публічної влади з громадськістю, кандидат політичних наук, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, голова Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення», директор Одеського суспільного інституту соціальних технологій, Крупник Андрій Семенович.
Дана робота проводиться на безоплатній основі без відриву посадовців від роботи і на думку керівництва Державної фінансової інспекції в Одеській області значно продуктивніша та ефективніша.
Зустріч проведено в інтерактивному форматі, що дозволило жваво обговорювати проблемні питання демократизації публічної влади, отримати відповіді на всі запитання, цінні поради, рекомендації від кваліфікованого та досвідченого спеціаліста, зокрема щодо подолання труднощів та проблем у взаємодії з громадськістю.
Під час проведення заняття слухачі отримали навчальний та методичний матеріал у вигляді тестів, листівок, посібників. Завдяки високому професіоналізму та майстерності викладача тематична зустріч викликала живий інтерес серед державних службовців.
Організована працівниками відділу організації семінарів за державним замовленням управлінням ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України (начальник Привалова Н.В.) навчальна зустріч допомогла учасникам підвищити рівень комунікативної та професійної компетентності, набути нових знань у сфері державного управління, які безпосередньо допоможуть при виконанні посадових обов’язків.
По завершенні тематичної зустрічі керівництво та працівники Державної фінансової інспекції в Одеській області щиро подякували модератору та організаторам навчального заходу, висловили надію на подальшу тісну співпрацю з УПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
Фотогалерея додається.