Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





В період з 12 по 23 вересня 2016 року в управлінні підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України проводився семінар за професійною програмою з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування з Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей.
В рамках семінару проведено низку занять, а саме:
- тематичні зустрічі: «Національна академія державного управління при Президентові України в системі підготовки управлінських кадрів. Система державного управління: основи теорії та практики», «Боротьба з корупцією в органах публічної влади: оновлення влади та антикорупційна реформа», «Реалізація Меморандуму про взаєморозуміння між Урядом України та Організацією економічного співробітництва та розвитку щодо поглиблення співробітництва: державне регулювання і врядування», «Інформаційні технології в державному управлінні. Концепція розвитку електронного урядування в Україні. Механізми використання органами публічної влади можливостей соціальних Internet мереж для спілкування з громадськістю» та ін.;
- «круглі столи»: «Децентралізація як один із напрямків реформування влади в Україні», «Угода про асоціацію між Україною та ЄС як нова фаза європейської інтеграції України», Оптимізація управлінських взаємовідносин в умовах реформ публічної влади» та ін.;
- лекція: «Публічна, цивільна та інші види державної служби»;
- тренінги: «Технології владно-громадської взаємодії в умовах сучасних реформ», «Комунікативна діяльність в державному управлінні. Управління конфліктами в колективі»;
- практичні заняття: «Підготовка, прийняття та організація виконання управлінських рішень», «Публічна майстерність сучасного лідера в професійній діяльності» та ін.
Заняття проводили понад 20 викладачів Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, серед яких були доценти, завідувачі кафедр, професори та доктори наук.
З метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації для проведення занять були запрошені Гриневецький Р.Ф. – український політик, Народний депутат України 3-го, 6-го і 7-го скликання, Костюк О.Й. – заступник голови Громадського Руху «Віра. Надія. Любов», Тимчик І.А. – координатор проекту Громадського Руху «Віра. Надія. Любов», Короткін А.В. – директор Південного регіонального центру страхового фонду документації, Кольцов В.М. – директор Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Маланчук О.Г. – старший оперуповноважений в особливо важливих справах Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
В рамках проведення семінару за професійною програмою було організовано одноденний виїзний семінар-практикум на базі Доброславської селищної ради Лиманського району Одеської області, організаторами та модераторами якого виступили Прокопечко Л.Я. – Доброславський селищний голова Лиманського району Одеської області, Ващенко Л.А. – заступник Доброславського селищного голови Лиманського району Одеської області, Калюжний М.В. – заступник Доброславського селищного голови Лиманського району Одеської області
За результатами навчання було проведено підсумкове тестування.
Всі слухачі семінару успішно склали тест.
Під час підведення підсумків роботи семінару слухачі висловили глибоку вдячність керівництву управління ПКК за високий та професійний рівень організації семінару, відзначили підготовку професорсько-викладацького складу інституту.
Начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О. проінформувала слухачів семінару про навчальні послуги, які надає Одеський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України, зокрема щодо магістерської підготовки за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
За результатами проведення короткострокового тематичного семінару начальник управління ПКК Липовська С.О. вручила слухачам свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації.
З метою методичного забезпечення для слухачів семінару підготовлено та розміщено у «хмарі» навчально-методичні матеріали та практичні рекомендації з актуальних питань, що висвітлювалися на семінарі.
По завершенні семінару до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) внесено запис:
«…З таким ставленням до людей, уважністю, високим рівнем професіоналізму ми зможемо швидше перебудувати державу, змінити її на краще …
…Після семінару з’явилася додаткова мотивація розвиватися, навчатися ще більш. Плануємо тепер вступати на факультет державного управління до ОРІДУ НАДУ…»
Голова Любашівської районної державної адміністрації Одеської області
Скапровська Тетяна Анатоліївна
Фотогалерея додається.