Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





Робота в секціях проходила за трьома напрямами. Модератором першої секції за темою «Реформа державного управління у країнах східного партнерства: ключові тенденції та кращі практики» виступив Лаша Тугуші - національний координатор Платформи громадянського суспільства Грузії. В якості експерта даної секції виступила Людмила Приходченко - завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. У другій секції за темою «Напрями вдосконалення кадрового менеджменту в державних органах» модератором виступив Андрій Астапов - директор Департаменту нормативно-правової роботи та юридичного забезпечення Національного агентства України з питань державної служби, а експертом - Олена Шапран - начальник управління персоналу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації. Робота у третій секції за темою «Сучасне бачення магістерської підготовки державних службовців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» проходила під керівництвом Марини Білинської - віце-президента Національної академії державного управління при Президентові України, доктора наук з державного управління, професора. Експертами даного напрямку обговорення виступили: Андрій Шевцов - директор Департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування Міністерства освіти і науки України та Світлана Чукут - виконуюча обов’язки завідувача кафедри теорії та практики управління Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», доктор наук з державного управління, професор. В усіх секціях робота була жвавою та плідною.
Із заключним словом до учасників VІII щорічних Рішельєвських академічних читань звернулися: Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець та директор Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Микола Іжа, які урочисто вручили сертифікати учасникам заходу. Керівництву та працівникам Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України оголосили подяку за активну участь в організації та проведенні VІII щорічних Рішельєвських академічних читань.
За результатами роботи було прийнято відповідну резолюцію, в якій пропонується рекомендувати продовжити активно реформувати державну службу та активно впроваджувати нові підходи і технології в усіх процесах управління людськими ресурсами на державній службі (добір, просування по службі, оцінка результатів діяльності та планування професійного розвитку і кар’єри, управління талантами та мотивація державних службовців тощо) з урахування компетентнісного підходу та кращого досвіду країн-членів ЄС та країн ініціативи ЄС «Східне партнерство».
Фотогалерея додається.